Igraonica Pula

Twister igraonica u Puli nalazi se u Max City centru. Igraonica je namijenjena za djecu od 1. do 12. godine. Do 4. godine života mališani trebaju pratnju punoljetne osobe, a nakon 4. godine za njih su odgovorni naši stručni i uvijek veseli animatori. U našoj igraonici klince očekuju nezaboravni rođendani, tjedne kreativne radionice i još puno Twister zabavnog sadržaja. Kod nas su i roditelji uvijek dobrodošli, a dok se dječica igraju oni piju kavicu ili sudjeluju u igri sa svojim mališanima. Twister igraonica u Puli dječicu i roditelje veseli već dugi niz godina i s ponosom stoji pod sloganom Twister – moja najdraža igraonica! Za sve informacije, rezervacije i upite obratite nam se s povjerenjem: twister.pula@gmail.com

Media kutak sa PlayStation 4 igraćim konzolama djeci će pružiti nezaboravnu zabavu, a uživati mogu i u interaktivnoj igri sa PS4 robotićima.

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama.

Zakup igraonice?

Igraonica Pula daje ti mogućnost da imaš cijelu igraonicu samo za sebe! Kontaktiraj nas mailom ili telefonski radi dogovora termina i cijene!