Igraonica Pula

Igraonica Pula,  jedinstvenom je čini mnoštvo kvalitetnih sprava koje osiguravaju što bezbrižniju dječju igru. Prostrane prostorije obogaćene su zidovima ukrašenim pomno osmišljenim Twister slatkim likovima koji kao da dočekuju male goste u svojem domu za igru.

U igraonici Pula Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje.

Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe.

Media kutak sa PlayStation 4 igraćim konzolama starijoj djeci će pružiti odmor u velikim jastuk-foteljama, a u interaktivnoj igri s bijelim PS4 robotićima pomoću kamere koja prati pokrete djeca će uživati u neviđenoj zabavi.

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama.

Zakup igraonice?

Igraonica Pula daje ti mogućnost da imaš cijelu igraonicu samo za sebe? Nema problema, kontaktiraj nas mailom ili telefonski radi dogovora termina i cijene!

Kontaktiraj nas

Igraonica Pula +385 (52) 515 555