Slijedom odluke Stožera civilne zaštite Istarske županije, zbog brige o zdravlju i sigurnosti najmlađih kao i njihovih roditelja,  Twister dječja igraonica u Max City centru u Puli privremeno prestaje s radom. Twisteru su sigurnost, higijena i briga o mališanima primarne vodilje u dugogodišnjem radu, stoga smo sukladno preporukama stožera Civilne zaštite, do daljnjega obustavili rad […]

Slijedom odluke Stožera civilne zaštite Istarske županije, zbog brige o zdravlju i sigurnosti najmlađih kao i njihovih roditelja,  Twister dječja igraonica u Max City centru u Puli privremeno prestaje s radom.

Twisteru su sigurnost, higijena i briga o mališanima primarne vodilje u dugogodišnjem radu, stoga smo sukladno preporukama stožera Civilne zaštite, do daljnjega obustavili rad dječje igraonice i svih događanja unutar iste. Twister redovito prati najnovije informacije i preporuke odgovornih i stručnih službi oko nastale situacije te Vas pravovremeno obavještavamo na web stranici www.twister.hr te društvenim mrežama.

Za dodatne informacije obratite nam se na info.twisterigraonica@gmail.com

Twister – moja najdraža igraonica